Image Image Image Image Image

Nu ska vi sluta vara hemliga med årets bokningar!

Vi är så glada och stolta över allt hittills har att presentera på Gagnef 2014! Vårt mål är som alltid att överraska er besökare med utbudet  och få er att upptäcka ny musik, konst och mat.

Gå in och botanisera bland bilder och länkar för att kolla in bokningarna!

I likhet med de senaste åren strävar vi efter att hitta spännande internationella artister. Hittills i år har vi artister och konstnärer från Niger, USA, Holland, Finland och Danmark. Men mer är naturligtvis på gång. Det blir en massa fett svenskt också såklart!

Musik:
Goran Kajfest Subtropik Arkestra
Jakko Eino Kalevi (Fin)
Jenny Wilson
Josefin Öhrn + The Liberation
Mdou Moctar (Niger)
Ryley Walker (US)
Supra
Tami Tamaki
Tussilago

Konst:
Annika Karlsson Rixon
Gabriel Lester
Jesper Norda
Klas Eriksson
Stine Marie Jacobsen
Templet

Utöver musik och konst ska Gagnef vara festivalen med den bästa maten och godaste drycken. Vår älskade Viktor som driver krogen Häktet kommer tillbaka! Vi är också så glada att presentera att fantastiska Göran som driver Svartengrens kommer ha maten nere vi bryggan! Det är också några riktigt bra foodtrucks på väg in!

Dröm dig tillbaka till Gagnef här!

Gagnef 2014 from Alexander Gustavson on Vimeo.

Scroll to Top

To Top

GAGNEF 2014

SPEEDDATING SKANKA

By admin

On 23, Jun 2014 | In | By admin

SPEEDDATING SKANKA

Speeddating Skanka!

På den magiska plats som är folkparken i Gagnef har många nya kärlekspar skapats genom åren. Under Skankaloss samlas tusentals sköna och roliga människor för en helg fylld av kärlek och gemenskap. Så vilket annat ställe på jorden skulle kunna vara bättre för att träffa en ny partner eller vän? För första gången erbjuds nu ett organiserat sätt att göra detta: Speeddating Skanka!

Hur funkar det?

Själva dejtandet kommer ske fredag eftermiddag under en dryg timme då du får träffa 11 personer i 3 minuters speeddejter. Anmäl dig till speeddatingskanka@gmail.com med förnamn och ange vilket kön du är och vilket kön du är intresserad av att träffa. Först till kvarn gäller, men vi ser gärna att ni anmäler er senast den 7 juli. Vi meddelar exakt tid och plats via er mejl.