Image Image Image Image Image

Nu ska vi sluta vara hemliga med årets bokningar!

Vi är så glada och stolta över allt hittills har att presentera på Gagnef 2014! Vårt mål är som alltid att överraska er besökare med utbudet  och få er att upptäcka ny musik, konst och mat.

Gå in och botanisera bland bilder och länkar för att kolla in bokningarna!

I likhet med de senaste åren strävar vi efter att hitta spännande internationella artister. Hittills i år har vi artister och konstnärer från Niger, USA, Holland, Finland och Danmark. Men mer är naturligtvis på gång. Det blir en massa fett svenskt också såklart!

Musik:
Goran Kajfest Subtropik Arkestra
Jakko Eino Kalevi (Fin)
Jenny Wilson
Josefin Öhrn + The Liberation
Mdou Moctar (Niger)
Ryley Walker (US)
Supra
Tami Tamaki
Tussilago

Konst:
Annika Karlsson Rixon
Gabriel Lester
Jesper Norda
Klas Eriksson
Stine Marie Jacobsen
Templet

Utöver musik och konst ska Gagnef vara festivalen med den bästa maten och godaste drycken. Vår älskade Viktor som driver krogen Häktet kommer tillbaka! Vi är också så glada att presentera att fantastiska Göran som driver Svartengrens kommer ha maten nere vi bryggan! Det är också några riktigt bra foodtrucks på väg in!

Dröm dig tillbaka till Gagnef här!

Gagnef 2014 from Alexander Gustavson on Vimeo.

Scroll to Top

To Top

GAGNEF 2014

By admin

On 26, Jun 2014 | In | By admin

GAGNEF OPEN

Gagnef Open är en årlig tennisturnering som vill uppmärksamma tennisens konstnärer och uppmuntra konstnärer att spela tennis. Utöver Sverige bästa amatörtennis bjuds publiken i år på jordgubbar, champagne, musik, kinesiskt tema och livekommentering. Tävlingen följs av After Tennis med DJs Andreas Ahlqvist och Christoffer Berg, och även någon form av release för låten “Gagnef Open”.

 

Hur funkar det?
Tävlingen spelas på tennisbanan på campingområdet och börjar klockan 12:00 på lördagen den 12 juli. Underlaget är grus. Om du är intresserad av att spela bör du infinna dig på plats och anmäla intresse mellan 11:00-11:30. Det är gratis att delta men tennisskor är ett krav (ej joggingskor eller liknande som skadar banan). Tennisrack finns att låna. Sedan lottas vilka spelare som tävlar (begränsat antal). Korrekt tennisklädsel och/eller modemässigt intressant klädsel kommer också belönas.

 

Följ Gagnef Open på Facebook för vidare information: